Description
ZASTOSOWANIE:
- do pokrycia kolorową powłoką zamszową tortów, ciast i bankietówek bazujących na musach śmietanowych i kremach,
- do stworzenia kolorowej powłoki zamszowej na tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub czekoladą plastyczną,
- do uzyskania efektu zamszu na elementach czekoladowych (figury, dekoracje, tabliczki, praliny),
- do uzyskania efektu zamszu na elementach z marcepana, masy cukrowej, czekolady plastycznej (kwiaty, figurki).
SPOSÓB UŻYCIA:
- wstrząsnąć energicznie przed użyciem przez około 20 sekund,
- rozpylić na pożądaną powierzchnię z odległości 20-30 cm i pozostawić do wyschnięcia,
- nanosić na zamrożoną ( -10°C ) powierzchnię musu śmietanowego lub kremu, albo na dobrze schłodzoną ( +2°C ) powierzchnię czekolady, marcepana lub masy cukrowej.
Uwaga: ZAMSZ W SPRAYU NIE WYMAGA PODGRZEWANIA!
Kod towaru: AP0379AR
Barbara Decor Zamsz w Sprayu Pomarańczowy, 250ml