Description
Do stosowania jako dodatek aromatyzujący lub jako Variegato.
Doskonałe efekty smakowe i dekoracyjne dają kombinacje z półproduktami z ciemnej czekolady. Np..z pastą CIOCCONUT (kod 14067, 14167), NOCCIOLOSA (14063) lub QUELLA (kod 14179).
Doskonałe efekty smakowe i dekoracyjne dają kombinacje z półproduktami z ciemnej czekolady. Np..z pastą CIOCCONUT (kod 14067, 14167), NOCCIOLOSA (14063) lub QUELLA (kod 14179).
Sposób użycia: 100-130g na 1 litr mieszanki podstawowej, w wyrobach cukierniczych według potrzeb.
Informacja o wartości odżywczej w 100 g:
Wartość energetyczna | 2 417,0 kJ / 577,4 kcal |
---|---|
tłuszcz | 40,60 g |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10,00 g |
węglowodany – w tym cukry |
51,10 g 49,70 g |
białko | 6,10 g |
sól | 2,00 g |
Certyfikaty:
Halal
Kosher
Deklaracje:
Bez glutenu
Bez gmo
Bez substancji zagęszczających
MEC3 Koncentrat Biała Czekolada, 6kg