Description
Osuszony tłuszcz kokosowy z domieszką syropu glukozowego w postaci proszku. Nie zawiera tłuszczów utwardzanych.
Neutralny smak.
Zawartość tłuszczu 80%.
Rozprowadza się i emulguje w zimnej wodzie.
Temperatura topnienia 26-28°C.
Produkt specjalny do lodów i innych wyrobów, w których potrzeba tłuszczu o niskiej temperaturze topnienia.
Neutralny smak.
Zawartość tłuszczu 80%.
Rozprowadza się i emulguje w zimnej wodzie.
Temperatura topnienia 26-28°C.
Produkt specjalny do lodów i innych wyrobów, w których potrzeba tłuszczu o niskiej temperaturze topnienia.
Sposób użycia: Do produkcji lodów, kremów. Dozowanie według potrzeb. Można zastąpić 100 g śmietanki 30 % łącząc 35 produktu i 65 g mleka 3,2%
Informacja o wartości odżywczej w 100 g:
Wartość energetyczna | 3 315,3 kJ / 792,0 kcal |
---|---|
tłuszcz | 80,00 g |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 66,00 g |
węglowodany – w tym cukry |
15,00 g 6,00 g |
białko | 2,00 g |
sól | 0,00 g |
Certyfikaty:
Deklaracje:
Bez glutenu
Bez emulgatorów
Bez substancji zagęszczających
MEC3 Tłuszcz Kokosowy, 25kg