Description
Doskonały w smaku i łatwy do przygotowania deser w proszku. Dzięki zastosowaniu sproszkowanych żółtek możemy uzyskać prawdziwy smak tradycyjnego francuskiego deseru – Kremu Brulee. Sposób przygotowania pozwala na oszczędność czasu, a brak konieczności
stosowania świeżych jajek eliminuje problemy mikrobiologiczne. Krem po zagotowaniu z mlekiem i śmietaną w ciągu 4 godzin w lodówce
osiąga optymalną konsystencję i może być podawany jako deser. Koniecznie z karmelizowanym cukrem na wierzchu!
Krem Brulee doskonale komponuje się z różnymi pastami smakowymi, czy też alkoholami, pozwalając na wariacje smakowe.
Idealna propozycja dla wszystkich hoteli, restauracji i kawiarni chcących samodzielnie przygotowywać smaczne i efektowne desery w nieskomplikowany sposób.
Receptura na Creme Brulee Classique:
Creme Brulée Classique 950 g
Mleko 400 g
Śmietana kremówka 400 g
Creme Brulée 150 g