Description
Deserowy krem budyniowy o wszechstronnym zastosowaniu.
Zalety
- szybkie i łatwe przygotowanie
- przyrządzany na zimno
- możliwa aplikacja na zimno
- sztywna konsystencja
- wyjątkowa stabilność – nie puszcza wody
- doskonały waniliowy smak
- zawsze jednolita i gładka struktura
- baza do przygotowania różnych rodzajów kremów: budyniowych, półtłustych, tłustych
- można łączyć z: bitą śmietaną, masłem, margaryną, mlekiem, czekoladą, kakao
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Vankrem 10.0 | 10.00 KG | worek |
Vankrem 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Vankrem to wysokiej jakości krem w proszku, dzięki któremu przygotować można nadzienie budyniowe o wielu zastosowaniach. Produkowany na bazie pełnego mleka w proszku jest doskonałym, wydajnym i prostym w przygotowaniu kremem. Można do niego dodać kakao lub kuwerturę czekoladową i przygotować smaczny krem czekoladowy. Można również dodać ajerkoniak, aby otrzymać smaczne nadzienie do pączków.
Vankrem idealnie nadaje się jako nadzienie do drożdżówek, ciast i tortów, eklerów, napoleonek i karpatek. Stosować można go także do serników, jako stabilizator masy serowej. Krem można mrozić i poddać wypiekowi.
Zeelandia Vankrem Waniliowy, 25kg